Kriston Intimtorna Férfiaknak

Kriston Intim Torna Szegeden, férfiaknak!

December 5. és 6. összesen 12 óra

Jelentkezés, info:

Intimtorna.arival@gmail.com vagy 06309965980 számon.

A Kriston Intim Torna egy nagyon hatékony testtudat-fejlesztő tréning.

A tréning anyagának megismerése, elsajátítása 12 órát vesz igénybe, de maga a program életre szól. Lehetőség arra, hogy tegyél magadért.

Hogy kinek ajánlható?

Elkezdhető megelőzésként, a jelenlegi állapot fenntartása érdekében. Végezhető azért, hogy nagyobb testi tudatosság elérésével irányíthatóbb, ügyesebb legyen a rejtett izomzat.

Tünet esetén a gyakorlás célja lehet annak enyhítése vagy megszüntetése. Ha már műtétre volt szükség, a rehabilitációnak is nagyon hatékony eszköze, ha a szerveid működését szeretnéd hatékonyabbá tenni (székrekedés, prosztatagyulladás, visszértágulatok, aranyér, süllyedések, inkontinencia, szexuális problémák,…), akkor is látványos eredményeket érhetsz el.

A már erejéből vesztett, kisebb-nagyobb mértékben gyengült záróizom rendszeres gyakorlás hatására megerősödhet. (férfiaknál már néhány nap után tapasztalható változás)

Mit tapasztalhatsz? Többek között azt, hogy erősebb, irányíthatóbb záróizmokra teszel szert.

A mozgatott izmok fejlődnek, a szervek helyzete, működése javul, esetleg elkerülünk egy műtétet, vagy ha már túlestünk rajta, könnyebben regenerálódunk.

A gátunk energetikai központ (szexuális energia hatalmas forrás, ezt aktivizáljuk, rendezzük), tapasztalhatjuk, hogy megnövekedett szexuális étvágyunkon kívül általános vitalitásunk is megnő, energikusabbak leszünk, életminőségünk változik meg.

Életünk gyökeresen megváltozhat, ha egészségesek vagyunk.

Kriston Intim Torna Szegeden, férfiaknak!

Jelentkezés, info:

Intimtorna.arival@gmail.com vagy 06309965980 számon.