MasszázsMasszázstípusok árai:

30 perces biomasszázs/kismama masszázs ülve: 2500.- 
60 perces biomasszázs/kismama masszázs ülve: 4400.- 
60 perces svéd, fekvő masszázs vagy szivárvány masszázs: 4800.- 
60 perces polinéz kismama masszázs: 6000.-

Bérletek:

3 alkalom x 30 perces biomasszázs/kismama masszázs ülve: 7500.- helyett 6500.-
3 alkalom x 60 perces biomasszázs/kismama masszázs ülve: 13200.- helyett 12000.-
4 alkalom x 60 perces svéd, fekvő masszázs vagy szivárvány masszázs: 19200.- helyett 17500.-

Részleteket ezen az oldalon lentebb, 
illetve a február 6.-i blog bejegyzésemben olvashatsz: 
http://blog.hajnalfeny.hu/2013_02_03_archive.html

vagy telefonon/e-mailben érdeklődhetsz!


Svéd bio masszázs

Ez a masszázsfajta nagyon jó a stressz csökkentésére és relaxálásra. Növeli a szervrendszereink működését és az energiaszintet azáltal, hogy segít a káros anyagok, mérgek eltávolításában.
Fej-,nyak-, és vállfájdalmak ellen is kiváló. Mivel bioenergetikai gyógyítással van kombinálva, ezért nem csak a testre, hanem az egész energetikai rendszerünkre hatással van.
Javuló egészségi állapot, élet telibb, harmonikusabb élet!
30/60 perc

Akupresszúra

Az emberi test meridián rendszerén alapuló ősi kínai gyógymód. A különböző meridián pontokat megnyomva csökkenthetjük a fájdalmat, és a maximális energia áramlás érdekében hatást gyakorolhatunk a szerveinkre. A fülön is találhatóak pontok, melyeket stimulálhatunk elektromosan, vagy kis magokat rájuk ragasztva nyomhatjuk őket. Így a gyógyító hatás akár 2 hétig fennáll.
30/60 perc

Polinéz masszázs

Fedezd fel a polinéz szigetvilágra jellemző különleges érintést! Érezd az óceán energiáját és add át magad ennek a csodás erőnek. Ezen masszázsfajta gyógyító érintésekből áll, mely csökkenti a feszültséget, növeli a vérkeringést és lehetővé teszi a mély ellazulást. Ez a különleges masszázsfajta táncos mozdulatokat alkalmaz és kellemes, meleg olajat.
Az egész személyiségre hatással van, nem csak bizonyos izmokra. Kényezteti a teste-lelket és visszaadja az életörömöt. Valóban felejthetetlen élmény!

Szivárvány energetikai masszázs

Ez egy teljesen új masszázsfajta, ami nagyon gyengéd érintésekből, energetikai gyógyításból és a csakrák (energiaközpontok) kiegyensúlyozásból áll. 
Beindítja a szervezet természetes öngyógyító folyamatait.
Az egy órás mély ellazulás alatt megtapasztalhatjuk a teljes elfogadást és szeretetet. A kezelés után úgy érezhetjük magunkat, mintha feltöltötték volna az akkumulátorainkat. 

Babáknak, gyerekeknek, várandósoknak és bármely korosztálynak  ajánlott, javasolt! 

Már egy kezelés alatt megtapasztalhatjuk a jótékony hatásokat (kismamáknál például a különböző panaszok csökkenését, megszűnését), de a teljes "áthangoláshoz" és tartós energetikai változáshoz 4 kezelés ajánlott.

Kismamáknál a 4 kezelés következtében fellépő esetleges "mellékhatások": könnyebb, gyorsabb, komplikációmentes szülés! :)