Hírlevél

Hajnalfény Jóga- és Egészségközpont • hatha jóga, kismama jóga, babás jóga, polinéz masszázs, szivárvány masszázs
Nagybabás jóga 2-3 éveseknek

Időpont: csütörtök 9:30-10:30

Helyszín: Hajnalfény Központ

A nagybabás jóga folytatásaként (amely 10 hótól 2 éves korig van, szerdánként) ajánlom ezt a nagyszerű játékos fejlesztő lehetőséget a 2 év fölötti korosztálynak. Természetesen olyanok is csatlakozhatnak, akik korábban nem jártak babás jógára. 

A kicsik élvezik a mondókákkal, dalokkal kísért gyakorlatokat, melyeket egyre inkább önállóan, anyai "segítség" nélkül tudnak végezni. Különböző állatokat utánozva és meséket a testünkkel "eljátszva" könnyen kialakítható a helyes tartás és mozgáskultúra. A jóga hatására a baba kiegyensúlyozottabb, vidámabb és nyugodtabb lesz.

Tartja: Isaszegi Katalin jógaoktató

Bővebb információ, jelentkezés: 
Tel.: +36-70-3230195
Email: geszasi@gmail.com

Ovis sportaerobik (3-6 éveseknek)

"A gyerekeknek elemi igénye a mozgás."

Aeromaci

Időpont: csütörtök 16:00-17:00
(Heti 2 alkalom, a csoport 5 fő jelentkezésétől indul.)

Helyszín: Hajnalfény Központ

A sportaerobik hozzájárul mind fizikai, mind szellemi téren a gyerekek fejlődéséhez. Fizikai részről pozitív hatással van a kicsik állóképességére, egyensúlyérzékére, izomrendszerére, keringési rendszerére, valamint segíti a test koordinált mozgásának kialakítását. Szellemi téren egyrészt hozzájárul az egész személyiség formálásához, másrészt a gyerekek tapasztalatot szereznek a közösségben való viselkedésről, megismerkedhetnek a színpadi mozgással, arról, hogy hogyan kell másokkal együttműködni ahhoz, hogy sikert, eredményt érjenek el.

Az edzésről:
 • Az órák keretében a kicsik játékos gyakorlatok segítségével ismerkedhetnek meg a különféle mozgásformákkal: megtanulnak kúszni, mászni, ugrani, gurulni, szaladni.
 • A játékok segítségével megtanuljuk, melyik a jobb és a bal oldal, mi a sor és az oszlop, valamint megismerkedünk a színekkel és a számokkal is.
 • Az órák elmaradhatatlan része a „lúdtalp-torna”, mivel óvodás korban kezd kialakulni a talp élettani formája, azonban ennek elmaradása kisebb-nagyobb statikai és mozgászavarokhoz vezethet. 
 • Miután a gyerekek megszokták az új környezetet, és megtanulták az alap mozgásformákat, új kihívásokkal tesszük számukra még érdekesebbé a foglalkozásokat: megtanulhatják hogyan kell bukfencezni, fejen állni, hidazni, cigánykerekezni és a bátrabbak akár a kézen állást is kipróbálhatják.

Tartja: Kis Virág, az Aeromaci Sportaerobik SE edzője

Bővebb információ, jelentkezés: 
Tel.: +3630/902-9232

Hatha jóga tanfolyam

Időpont: szerda 18.15-19.45 és péntek 15.30-16.30 (dinamikus jóga)

Helyszín: Hajnalfény Központ

Mit érhetsz el a jóga segítségével?

Hatha_joga

A testhelyzetek és légzőgyakorlatok által erőssé és rugalmassá válik a tested. A szoláris, férfias, Nap, (szanszkritul: „ha”) jellegű, és a lunáris, nőies, Hold („tha”) jellegű energiák harmonizálódnak lényedben, elméd lecsendesedik, szellemi teherbírásod növekszik. A koncentrációs gyakorlatok fejlesztik figyelem-összpontosító képességedet, a relaxációs elemek feloldják a testi és lelki feszültségeket. A jóga a megrendült egészség helyreállításában is jól használható, és fiatalító hatású.

Minden korosztálynak!

Tartja: Isaszegi Katalin jógaoktató, természetgyógyász

Bővebb információ, jelentkezés: 

Tel.: +36-70-3230195
Email: geszasi@gmail.com


Hétvégi Kriston Intimtorna Tanfolyam (KIT)

Időpont: Március 9. szombat 13.00-19.00 óráig ÉS március 10. vasárnap, 8.00-14.00 óráig

Helyszín: Hajnalfény Központ

Az intimtorna megerősíti, karbantartja, védi nőiségünk fontos anatómiai részét, a gátizmokat, segít megelőzni, csökkenteni vagy megszüntetni az elváltozásokat, melyek hatással vannak a mindennapi életünkre. Párhuzamosan a pozitív testi változásokkal a torna segít feltérképezni nőiségünk lelki oldalát, érzéseinket, elakadásainkat. Hozzásegít a külső-belső átalakuláshoz.

hajnalfeny

Mikor érdemes jelentkezned?

Ha:

 • babát szeretnétek, vagy szülés előtt/után,
 • alhasi műtét előtt/után vagy,
 • változó korba léptél,
 • gyengének érzed a záróizmaidat,
 • szeretnéd megelőzni az elváltozásokat.

Ha észleltél magadon a felsoroltak közül egyet is:

 • inkontinencia,
 • húgyhólyag-, méh-, végbélsüllyedés,
 • aranyér,
 • menstruációs problémák,
 • szexuális örömtelenség,
 • gyulladások.

A 12 órás tanfolyam ára: 18.000 Ft (ha valaki a barátnőjével jön a tanfolyamra, mindketten 16.000 Ft-ért vehetnek részt!)

Várlak szeretettel: Repa Aranka KIT tréner.

Bővebb információ, jelentkezés: 
Tel.: +36-30-9965980, email: intimtorna.arival@gmail.com 
Honlap: www.intimtorna-arival.hu


Információ: www.hajnalfeny.huEmail: geszasi@gmail.com